Visar: 43 sökresultat

Kategori: Avfall

RenoNorden sopbil med budskap

Vad gör vi med dina sopor

Burlöv, Malmö.

Varje natt skickar vi en beställning på vad som ska tömmas, så kallade "körlistor" till entreprenörerna.

Sortera lampor

Sortera lampor

Burlöv, Malmö.

Vanliga glödlampor är inte energieffektiva – av den energi som används blir knappt 10 procent synligt ljus medan resten blir värme.

Bemannad Återvinningscontainer

Återvinningscontainer

Burlöv, Malmö.

Det finns möjlighet för flerfamiljsfastigheter att beställa en återvinningscontainer. Containern har blivit mycket uppskattad av både fastighetsskötare och boende i de områden som prövat den.

Abonnemang Flerfamiljshus

Abonnemang och kärl för verksamhet

Malmö, Burlöv.

Som verksamhetsägare i Burlöv och Malmö måste du ha ett abonnemang för hämtning av avfall. Du kan ha abonnemang för restavfall, matavfall och trädgårdsavfall men även för enskild avloppsanläggning och...

Pappersförpackningar

Sortera pappersförpackningar

Burlöv, Malmö.

Vik ihop och platta till pappersförpackningen, så tar den mindre plats. Lägg i ditt fyrfackskärl eller gå till återvinningsstationen.

Sommarrester

Malmö, Burlöv.

Efter att grillen slocknat och askan svalnat finns det rester som ska tas omhand. Här hittar du information om vad du gör med grillrester, matrester, engångsrester och växtlighet i sommar.

Samlaren, insamlingsskåp för glödlampor, småelektronik och batterier

Samlaren – i en butik nära dig

Burlöv, Malmö.

VA SYD har i samarbete med Sysav placerat ut ett 20-tal insamlingsskåp "Samlaren" i matbutiker i Burlöv och Malmö. Där kan man enkelt lämna småelektronik, batterier, glödlampor och annat som inte ska...