VA SYD

E-faktura, PDF-faktura och pappersfaktura

Vi kan skicka ut våra kundfakturor som e-faktura, PDF-faktura (e-postfaktura) eller som pappersfaktura. Läs mer om alternativen nedan.

E-faktura

E-faktura är en elektronisk faktura som du betalar via din internetbank. Detta är ett enkelt och säkert betalningssätt som dessutom är miljövänligt då ingen pappersfaktura skickas ut.

För byte till e-faktura går du till din banks webbplats. Sök på VA SYD som mottagare och fyll i dina uppgifter enligt instruktionerna. När banken mottagit din registrering skickas en anmälan till oss på VA SYD och inom en vecka har vi ändrat ditt betalningssätt. Observera att du måste använda mellanslag i VA SYD när du söker på oss.

Information om e-faktura vid fakturering, för leverantörer

PDF-faktura via e-post (e-postfaktura)

Ibland kan det vara bra att kunna skicka fakturan vidare. Det kan också vara bra för dig som ofta befinner dig på resande fot. Du får ett mejl med fakturan bifogad som en PDF. Kontakta vår kundservice och välj att få din faktura via e-post. Fakturan betalas via bankgiro på ditt bankkontor eller via din internetbank.

Pappersfaktura

En pappersfaktura skickas hem till dig med posten och kan betalas via bankgiro på ditt lokala bankkontor eller via din internetbank.

Du kan också betala din faktura via autogiro. Läs mer här. 

Sidan uppdaterad: 30 juni 2020 08:02

Innehållsansvarig: webbredaktionen

Du kanske även vill läsa