Medarbetare VA SYD

Sommarjobb hos VA SYD 2018

Vi söker 16 högskolestudenter som vill arbeta hos oss i sommar.

Varje sommar erbjuder VA SYD ett antal sommarjobb för högskolestudenter. Sommartjänsterna är utplacerade runtom i organisationen på olika avdelningar.

Till sommaren 2018 kan du söka tjänster på avloppsvattenavdelningen, dricksvattenavdelningen, laboratoriet, kartenheten, kund och kommunikationsavdelningen, ledningsnätsavdelningen och avdelningen för fastighet och service. På sidan för sommarjobb 2018 kan du se detaljerad beskrivning om de olika tjänsterna och hur du ansöker.

Vem kan söka sommarjobb?

  • Du ska ha genomfört minst 2 terminer (i juni 2018) på din högskoleutbildning inom relevanta civilingenjörsprogram, till exempel väg- och vattenbyggnad, samhällsbyggnad, ekosystemteknik, kemiteknik, bioteknik eller miljöteknik.
  • För några av projekten samt vikariaten i den löpande verksamheten kan andra utbildningar och erfarenheter vara relevanta, till exempel KY-utbildning som kart-/mätningsingenjör inom driftteknik.
  • Du ska ha ett intresse för samhällsbyggnads-, miljö-, vatten- och/eller avfallsfrågor.
  • Du ska ha god förståelse för svenska i tal och text.

Nyfiken hur det är att vara sommarvikarie på VA SYD? Läs en intervju med några av våra sommarvikarier 2017.

Följ vår jobbsida på Facebook eller LinkedIn för att hålla dig uppdaterad om lediga tjänster och annat som händer på VA SYD.

Du kanske även vill läsa