Avfallskärl i trädgård

Ändra till varannan veckas soptömning kostnadsfritt

Genom att ändra ditt avfallsabonnemang från varje veckas tömning till varannan vecka kan du spara pengar och göra en insats för miljön. Just nu är ändringen kostnadsfri.

Om du går över till varannan veckas tömning av ditt restavfall och ditt matavfall, sparar du både pengar och gör samtidigt en insats för miljön. För oss innebär det att vi kan optimera våra hämtningar i dina kvarter.

En ändring av ditt abonnemang kostar normalt 90 kronor, men just nu är ändringen kostnadsfri.

Exempel

  • Har du ett 190-liters restavfallskärl (gröna tunnan) idag, som är den vanligaste kärlstorleken, och går över till varannan veckas tömning så sparar du 1 650 kronor per år 
  • Har du ett 240-liters restavfallskärl sparar du 2 080 kronor per år
  • Har du ett 370-liters restavfallskärl sparar du 2 830 kronor per år

Även om du går upp en kärlstorlek så sparar du pengar på varannan veckas tömning. Om du väljer att ändra ditt abonnemang så kommer ändringen att gälla även ditt matavfallskärl (bruna tunnan).

Om du vid några enstaka tillfällen behöver få ditt kärl tömt oftare, till exempel under julhelgerna, så finns det alltid möjlighet att beställa en extra hämtning. Du kan beställa en extra tömning av dina kärl senast nästa arbetsdag för både restavfall och matavfall. Kostnaden är 70 kr per kärl och hämtning.

Tycker du att det låter intressant? Ring vår Kundservice 040-635 10 00 så hjälper vi dig direkt, eller beställ via vårt webbformulär.

Innehållsansvarig: webbredaktionen