Matavfall – Beställ matavfallspåsar

Verksamheter, bostadsrättsföreningar, flerfamiljsbostäder och andra företag kan beställa påsar till matavfall här.

Som fastighetsägare eller fastighetsskötare är du ansvarig för att det finns påsar till de boende eller verkande. Ett smidigt sätt att förvara matavfallspåsarna är att montera vägghållare i miljörummet eller på annan lämplig plats i fastigheten. Du som styrelseledamot, vaktmästare eller annan behörig person kan beställa papperspåsar och tillbehör med hjälp av formuläret nedan.

Är du villaägare och har slut på påsar, klicka här

Beställningsformulär papperspåsar

Påsar

9 liter 80 st/bunt Kostnadsfria. Antal buntar à 80 påsar.

45 liter 20 st/bunt 57:60 kr/bunt exkl. moms. Antal buntar à 20 påsar.

140 liter 20 st/bunt 84 kr/bunt exkl. moms. Antal buntar à 20 påsar.

Tillbehör

För 9-literspåsar Kostnadsfri

För 9-literspåsar Rymmer ca 600st BxDxH: 410x215x450 mm 480 kr exkl. moms

För 45-literspåsar BxDxH: 400x385x850 mm 1120 kr exkl. moms

9 liter 80 st/bunt Kostnadsfria. Antal buntar à 80 påsar.

För 45-literspåse i vagn 272 kr exkl. moms

Kontaktperson, portkod etc

Leveransinformation: Beställningar som görs senast torsdag en vecka levereras veckan därpå. Det går inte att begära en viss leveranstid. Ange alltid var ni vill att påsarna ska lämnas, t.ex i miljöhuset eller i restaurangen. Det är viktigt att kontaktperson med telefonnummer anges i de fall då låsta dörrar finns. Vår chaufför ringer gärna när han är på väg. Obs! Vi beställning av 9-literspåsar är minimigränsen 10 buntar per beställning för att minimera transporterna.

Hantering av personuppgifter: För att administrera din ansökan krävs registrering av dina uppgifter i vårt dataregister. Uppgifterna du lämnar används för att tillhandahålla avfallstjänster, såsom att hantera tömning av kärl, fakturera abonnenter, hantera kundkontakt och genomföra kvalitetsuppföljning av de entreprenörer som utför den faktiska avfallshanteringen på uppdrag av VA SYD. Personuppgifterna behandlas också för att planera och samordna avfallshanteringen, samt i övrigt följa upp och kontrollera VA SYDs uppdrag. VA SYD är personuppgiftsansvarig och behandlar dina personuppgifter enligt gällande dataskyddslagstiftning. Du har rätt att ta del av de uppgifter som berör dig och även begära rättelse och vissa fall radering av dessa. Mer information finns på Personuppgiftsbehandling för VA- och avfallstjänster och på vasyd.se/personuppgifter.

Sidan uppdaterad 30 June 2020 07:38

Innehållsansvarig: webbredaktionen

Du kanske även vill läsa