Kontakta oss

Kontakta oss

Du kan komma i kontakt med VA SYD på flera sätt. Välkommen att kontakta oss! Kundservice har öppet helgfria vardagar 08.00-16.30.

Så här når du oss:

Kundforum: Här finns svaren på de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaret på just din fråga kan du ställa en själv och få svar från vår Kundservice.
Till VA SYDs kundforum.  

Mina sidor: Här hittar du information om ditt abonnemang, tömningsdagar för avfall, fakturor, vattenmätarställning, beställningar, med mera. Till Mina sidor

Telefon och mejl: Det går också att nå vår Kundservice via telefon eller mejl. Vi har öppet vardagar 8.00-16.30. VA SYD är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som du delar med dig av via telefon och mejl. Tänk på att uppgifterna du lämnar blir allmän handling som kan begäras ut av allmänheten.  

Skicka in ärendet direkt - Fyll i formuläret

Gäller ditt ärende källaröversvämning ber vi dig göra en anmälan om översvämning på www.vasyd.se/kallaroversvamningar

Ange e-post samt gärna telefon dagtid där vi kan nå dig för frågor och svar angående ditt ärende.

Hantering av personuppgifter: För att administrera din ansökan krävs registrering av dina uppgifter i vårt dataregister. Uppgifterna du lämnar används för att tillhandahålla avfallstjänster, såsom att hantera tömning av kärl, fakturera abonnenter, hantera kundkontakt och genomföra kvalitetsuppföljning av de entreprenörer som utför den faktiska avfallshanteringen på uppdrag av VA SYD. Personuppgifterna behandlas också för att planera och samordna avfallshanteringen, samt i övrigt följa upp och kontrollera VA SYDs uppdrag. VA SYD är personuppgiftsansvarig och behandlar dina personuppgifter enligt gällande dataskyddslagstiftning. Du har rätt att ta del av de uppgifter som berör dig och även begära rättelse och vissa fall radering av dessa. Mer information finns på Personuppgiftsbehandling för VA- och avfallstjänster och på vasyd.se/personuppgifter.

Sidan uppdaterad: 30 juni 2020 09:41

Innehållsansvarig: webbredaktionen

Du kanske även vill läsa