Störning: Malmö / Risk för lågt vattentryck och missfärgat vatten i västra och södra Malmö

Uppdaterad: 2022-01-14 09:55

Lediga jobb hos VA SYD

Lediga jobb hos oss

Här hittar du alla lediga tjänster på VA SYD just nu. Hoppas vi ses!

 1. Produktionsavdelningen söker

  Driftchef till VA SYDs reningsverk

  Ansök senast: 27-januari-2022

  Malmö, Lund

  Vill du jobba som ledare i en modern och målinriktad produktionsorganisation med tydligt utvecklingsfokus? Tycker du att vatten- och miljöfrågor är en viktig del av vardagen och drivs du av utveckla både teknik och människor? Då kan du vara en av våra två nya driftchefer!

 2. Rörnätsavdelningen söker

  Rörläggare till driftenheten på VA SYD

  Ansök senast: 30-januari-2022

  Malmö

  Söker du ett jobb där du kan vara stolt över att, tillsammans med dina kollegor, se till att vårt dricksvatten är gott och friskt? Då ska du läsa vidare!

 3. Produktionsavdelningen söker

  Underhållstekniker till VA SYD

  Ansök senast: 06-februari-2022

  Malmö

  Uppskattar du praktiskt arbete med varierande arbetsuppgifter? Vill du arbeta i en produktionsorganisation under utveckling? Vi söker dig med praktisk erfarenhet från verkstadsmiljö, inom VA eller processindustri. Läs vidare och sök jobbet som underhållstekniker på VA SYD!

 4. Produktionsavdelningen söker

  Gruppchef till VA SYDs Laboratorieenhet

  Ansök senast: 13-februari-2022

  Malmö

  Är du en kvalitetsmedveten och drivande person som vill leda arbetet på laboratoriet på VA SYD? Då ska du läsa vidare! Vi söker en gruppchef till Produktionsavdelningens laboratorieenhet, där engagemang, tydlighet och helhetssyn är ledord.

 5. Rörnätsavdelningen söker

  Arbetsledare till Entreprenadenheten på VA SYD

  Ansök senast: 13-februari-2022

  Malmö

  Vill du bidra till arbetet med att uppnå nollvision för oplanerade driftstörningar för kund samt att VA SYD blir en av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer? Rörnätsavdelningens entreprenadenhet söker en arbetsledare med administrativ inriktning som vill anta nya utmaningar!

 6. Ekonomiavdelningen söker

  Redovisningschef till VA SYD

  Ansök senast: 13-februari-2022

  Malmö

  Vill du jobba som ledare i en modern och målinriktad organisation med tydligt utvecklingsfokus? Vill du bidra till arbetet med att bli en effektiv VA- och avfallsorganisation? Motiveras du av att leda andra? Då har vi en spännande tjänst som redovisningschef på VA SYD!

 7. Juridiska enheten söker

  Junior biträdande jurist till VA SYD

  Ansök senast: 13-februari-2022

  Malmö

  Är du i början av din juristkarriär och vill arbeta med kvalificerade juridiska arbetsuppgifter? Motiveras du av att arbeta i en konsulterande roll? Då ska du läsa vidare om hur du kan göra skillnad i rollen som junior biträdande jurist på VA SYD!

Sidan uppdaterad: 24 augusti 2021 13:35

Innehållsansvarig: webbredaktionen