Lediga jobb hos VA SYD

Lediga jobb hos oss

Här hittar du alla lediga tjänster på VA SYD just nu. Hoppas vi ses!

 1. Avdelningen Teknik och Utveckling söker

  Utredningsingenjörer till VA SYD, 7 månader

  Ansök senast: 16-maj-2021

  Malmö

  Söker du ett utmanande och spännande arbete i en verksamhet som ständigt utvecklas? Vill du arbeta med engagerade och vassa kollegor och tillsammans skapa en hållbar utveckling? Då kan du vara vår blivande utredningsingenjör! VA SYD står inför häftiga utmaningar och söker två utredningsingenjörer under 7 månader som kan bidra till våra mål om effektivitet och hög vattenkvalitet i våra vattendrag och hav.

 2. Avdelningen Teknik & Utveckling söker

  Dokumentationsingenjör till VA SYD

  Ansök senast: 02-maj-2021

  Malmö

  Är du en driven dokumentationsingenjör med ett utpräglat intresse för ordning och reda ? Då är du troligen precis den vi söker!

 3. Ledningsnätsavdelningen söker

  Byggledare inom ledningsarbeten till VA SYD

  Ansök senast: 30-maj-2021

  Malmö

  Vi har påbörjat vår resa mot att bli en av Europas mest effektiva VA-organisationer. Med utmanande mål i en föränderlig region vill VA SYD bli en ledande aktör i det hållbara samhället. Nu söker vi en projektledare som ser kvalitet, miljö och långsiktighet som viktiga delar för att nå vår ambition. Vill du hjälpa oss rädda en del av världen? Då ska du läsa vidare!

 4. Ledningsnätsavdelningen söker

  Projektingenjörer inom VA-projekt till VA SYD

  Ansök senast: 30-maj-2021

  Malmö

  VA SYD har påbörjat sin resa mot att bli en av Europas mest effektiva VA-organisationer. Med utmanande mål i en föränderlig region vill VA SYD vara en ledande aktör i det hållbara samhället. Nu söker vi två projektingenjörer som ser kvalitet, miljö och långsiktighet som viktiga delar för att nå vår ambition. Vill du hjälpa oss rädda en del av världen? Då ska du läsa vidare!

 5. Rörnätsavdelningen söker

  Rörläggare till Driftenheten på VA SYD Rörnätsavdelning

  Ansök senast: 30-maj-2021

  Malmö

  Söker du ett jobb där du kan vara stolt över att, tillsammans med dina kollegor, se till att vårt dricksvatten är gott och friskt? Då ska du läsa vidare om jobbet som rörläggare!

Sidan uppdaterad: 28 april 2021 11:41

Innehållsansvarig: webbredaktionen