Störning: Malmö / Risk för lågt vattentryck och missfärgat vatten i västra och södra Malmö

Uppdaterad: 2021-11-29 10:45

Miljöhjälte

Karriär på VA SYD

Vill du vara med och driva på miljösmarta lösningar i samhällsbygget? Vara en miljöhjälte? Då är VA SYD arbetsplatsen för dig!

Bli en av oss – en miljöhjälte!

VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång dygnet runt, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år.

Här hittar du alla lediga tjänster just nu!

Bild på hjärta och figurer med texten 9 av 10 medarbetare tycker att VA SYD är en mycket bra arbetsplats.  

Tillsammans, ska vi vara en ledande aktör i det hållbara samhället – vi ska rädda världen.

Vi har både bredd och spets

Hos VA SYD finns över 80 olika yrkesroller representerade vilket ger oss en mångfald av kompetenser och både bredd och spets i verksamheten. Liksom övriga aktörer inom VA-branschen ser vi ett ökat kompetensbehov inom en tioårsperiod.

För att kunna attrahera morgondagens talanger har VA SYD samarbeten med skolor och universitet. Det kan innebära att samverka med yrkesutbildningar, delta på arbetsmarknadsdagar eller sponsra satsningar som vill uppmuntra fler att söka sig till tekniska utbildningar. Vi erbjuder praktikplatser, exjobb och kvalificerade sommarjobb. 

Vi är en arbetsgivare som uppmuntrar till kompetensutveckling och intern rörlighet. Det är såklart individuellt vad varje medarbetare önskar i sin karriär på VA SYD, men en viktig del är att själv vara delaktig i planeringen av den fortsatta utvecklingen. Det kan handla om att bli specialist inom ett område, att byta inriktning, att bli projektledare eller att söka sig till en ledarroll.Texten 80 olika yrken på VA SYD, på grön bakgrund.

Sidan uppdaterad: 2 september 2021 10:35

Innehållsansvarig: webbredaktionen