Provtagare till dricksvattenavdelningen

Trivs du med att arbeta både självständigt och med andra i en innovativ och modern laboratoriemiljö? Är kundservice något som motiverar dig? 1 tjänst.

Arbetsuppgifter

Provtagare är ett roligt och utmanande jobb med mycket samarbete och kundkontakt i en tekniskt avancerad miljö. Du kommer att tillhöra arbetsgruppen Dricksvattenlabb som är placerad på Bulltofta i Malmö men är verksam på alla våra dricksvattenanläggningar. Du kommer att få planera och utföra provtagning av dricksvatten, avloppsvatten och slam tillsammans med de två andra provtagarna. Våra kunder har ofta behov av snabba svar vilket kräver ett effektivt och noggrant arbete. Tjänsten innebär även transport av prover mellan laboratorierna. På så vis kommer du att ha mycket kundkontakt och samarbete med andra avdelningar inom VA SYD.

Kvalifikationer

Du som söker har genomfört minst två terminer på en universitets- eller högskoleutbildning inom exempelvis kemi, mikrobiologi, miljö eller motsvarande. Körkort är ett krav.

Tjänsten är en säkerhetsklassad befattning vilket innebär att du som söker måste vara svensk medborgare. Registerkontroll kommer att genomföras innan slutligt anställningskontrakt kan skrivas på.

Tid

Omkring 8 veckor under perioden 1 juni - 31 augusti. Arbetstiden är kl 8.00 till 16.30.

Placering

Bulltofta vattenverk i Malmö, Rännemästaregatan 3

Handledning och kontaktperson

Kerstin Nilsson, Gruppchef 040-635 10 00

Ansökan

Ansökan är stängd. 

Mer om Laboratorieenheten på Dricksvattenavdelningen

Laboratorieenheten hör organisatoriskt till Dricksvattenavdelningen men arbetar som en servicefunktion mot de flesta av VA SYDs avdelningar. Enheten består idag av fyra laboratorier placerade i Lund och Malmö. Tillsammans producerar och distribuerar vi dricksvatten till alla VA SYDs kommuner; Burlöv, Eslöv, Lomma, Lund och Malmö. För att optimera vår verksamhet har vi renodlat våra laboratorier för dricksvatten-, avloppsvatten- och miljöanalyser. Vi är ackrediterade enligt ISO 17025 för såväl kemiska som mikrobiologiska analyser och provtagning. Detta är ett led i vår ambition i att möta omvärldens krav på kvalitet och effektivitet. Genom regelbunden uppföljning av mål och prestation vill vi ta tillvara på varje medarbetares kompetens och engagemang.

Sidan uppdaterad 18 mars 2019 09:29

Innehållsansvarig: webbredaktionen