Vi söker 8 laboratorieingenjörer till våra laboratorier på Sjölunda ARV, Källby ARV och Bulltofta vattenverk.

Dricksvattenavdelningen på laboratorieenheten söker åtta personer som ska ha kommit en bit på vägen i sin högskoleutbildning inom till exempel kemi eller mikrobiologi.

Arbetsuppgifter

Som vikarierande laboratorieingenjör gör du kemiska och fysikaliska rutinanalyser av avloppsvatten och slam. På vårt miljölaboratorium gör du organiska-, metall- och andra fysikalisk-kemiska analyser av avloppsvatten, slam och jord. 

Lediga tjänster

Malmö Sjölunda: 3 st

Malmö Bulltofta: 2 st + 2 st (miljölabb)

Lund Källby: 1 st 

Kvalifikationer

Du som söker har genomfört minst två terminer på en universitets- eller högskoleutbildning inom kemi, mikrobiologi eller motsvarande.

Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet av laboratoriearbete. De personliga egenskaper som vi värdesätter högst är att du är noggrann och kvalitetsmedveten samtidigt som du är flexibel och samarbetsvillig.

Körkort och tillgång till egen bil är en fördel men inte ett krav.

Tid

8-10 veckor, under perioden 1 juni - 31 augusti

Placering

De olika vikariaten är förlagda till våra laboratorier antingen på avloppsreningsverken (ARV) i  Lund eller Malmö, eller vattenverket i Malmö.  

Handledning och kontaktpersoner

Susanna Skog, gruppchef Laboratorieenheten (Driftområde Norr – Ellinge + Källby ARV), Kerstin Nilsson, gruppchef Laboratorieenheten (Dricksvattenlabb, Bulltofta vattenverk Malmö), Annika Andersson Sjöland, enhetschef Laboratorieenheten, 040-635 10 00

Ansökan

Ansökan är stängd.

Laboratorieenhetens verksamhet

Laboratorieenheten består av fem laboratorier placerade i Eslöv, Lund och Malmö. För att optimera vår verksamhet har vi renodlat våra laboratorier för dricksvatten-, avloppsvatten- och miljöanalyser. Detta är ett led i vår ambition att möta omvärldens krav på kvalitet och effektivitet.

Sidan uppdaterad 18 mars 2019 09:29

Innehållsansvarig: webbredaktionen

Du kanske även vill läsa