VA SYD

Karriär på VA SYD

Vill du vara med och driva på miljösmarta lösningar i samhällsbygget? Vill du ha ett Great Place To Work? Då är VA SYD arbetsplatsen för dig!

Bli en av oss – en miljöhjälte!

VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång 24/7, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år.

Här hittar du alla lediga tjänster just nu!

Yrken VA SYD

Tillsammans, ska vi vara en ledande aktör i det hållbara samhället – vi ska rädda världen.

Miljö är vår identitet

Att värna om vår miljö, både lokalt och globalt, är en viktig del av vår identitet och skapar samtidigt värde för våra kunder. Vi arbetar hårt för ett hållbart samhälle, på alla nivåer i organisationen. Vi söker dig som vill vara med att rädda världen med din kompetens och dig som känner igen dig i våra tre kärnvärden Engagemang, Kvalitet och Lyhördhet.

Vi har sex starka mål

Vi är ett Great Place To Work

För andra året i rad är VA SYD ett certifierat Great Place To Work! Det betyder att vi är stolta över vårt arbete, trivs på vår arbetsplats och har högt förtroende för vår ledning, och att vi ständigt rör oss framåt.

Vi har finfina förmåner som tjänstecykel, friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, hälsokontroller och bra möjligheter att förena arbete med fritid – för att nämna några.

Vår värdegrund

Engagemang

Vårt engagemang bidrar till en positiv utveckling och ger goda förutsättningar för gemenskap och stolthet. Vårt engagemang visar sig i handling: vi är det vi säger och gör!

Kvalitet

Med hög kompetens och en professionell inställning i alla arbetssituationer lever vi upp till våra åtaganden mot både kunder och arbetskamrater.

Lyhördhet

Vi är lyhörda, samspelar och är alltid lösningsorienterade

Du kanske även vill läsa