Störning: Malmö / Risk för lågt vattentryck och missfärgat vatten i västra och södra Malmö

Uppdaterad: 2022-01-14 09:55

Hållbart-utskick på kylskåp

Hållbart kundblad till alla hushåll från VA SYD

Hållbart är VA SYDs samhällsinformation till dig där du får tips på hur du kan göra skillnad för miljön, nära dig. Hållbart ges ut till alla hushåll i våra medlemskommuner.

Samhällsinformation

Hållbart kommer till alla lägenheter och villor, 9 gånger per år i Burlöv och Malmö och 4 gånger per år i Eslöv, Lomma och Lund. Utskicket är ett samhällsutskick och kommer därför i brevlådan även om du har en "Ingen reklam"-skylt.

Är Hållbart hållbar?

Att Hållbart som tipsar om hållbara lösningar och val i vardagen trycks på papper kan verka som en motsägelse. Är det inte slöseri med resurser? Men det har sina förklaringar.

Delar av våra tips i Hållbart använder vi även i våra digitala kanaler. Men än är inte alla våra kunder i den digitala världen och med ett postutskick inkluderar vi alla kunder, vilket känns väldigt viktigt.

Vi har också gjort undersökningar där vi försöker se hur informationen i Hållbart påverkar kunder att förändra sitt beteende. Dessa undersökningar visar att utskicket faktiskt har en effekt som vi tycker är tillräckligt stor för att det ska vara motiverat att kommunicera denna typ av information på detta sätt.

Hållbart är en Svanen- och FSC-märkt trycksak, och både tryck och distribution är klimatkompenserad. Om utskicket sen återvinns genom att efter läsning slängas bland tidningarna så kommer pappret till nytta igen.

Sidan uppdaterad: 15 oktober 2021 13:35

Innehållsansvarig: webbredaktionen